Hozzávalók:
- 4 dl ketchup
- 2 ek méz
- 3 gerezd fokhagyma
- 2 szál újhagyma
- 3 dl Krusovice világos sör
- 6 db csirke felsőcomb
- Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors
Elkészítés:
A ketchupot összekeverjük a mézzel, a reszelt fokhagymával, az aprított újhagymával és a sörrel.
A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, tűzálló tálba sorakoztatjuk, nyakon öntjük a ketchupos masszával, befedjük és 180 fokra előmelegített sütőben kb 50 perc alatt megsütjük. A sütési idő sütőnként változhat, ellenőrizzük, hogy a hús átsült-e, ha igen, eltávolítjuk a fóliát és további 5-10 percre visszadugjuk a sütöbe, hogy picit megpiruljanak! (GastroHobbi)
KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !