Órákon keresztül volt egy felforrósodott kocsiban, szívrohamban halt meg a 2 éves kislány

Holtan találtak egy kétéves kislányt egy felforrósodott kocsiban New Jersey-ben - számolt be róla a Daily Mail cikkére hivatkozva a szeretlekmagyarorszag.hu.

Egy szomszéd délután 2-kor vette észre a családi ház felhajtóján parkoló Honda Civic hátsó ülésén lévő élettelen kisgyereket. Azonnal hívta a mentőket, de hiába próbálták újraéleszteni, már nem tudták megmenteni az életét. A helyszíni információk szerint a kislány szívrohamot kaphatott.

Rendőrök is érkeztek a helyszínre, ők értesítették a házban lévő szülőket a tragédiáról. Szemtanúk szerint az anya és az apa ekkor jöhetett rá, hogy a kocsiban felejtették a gyereküket, mert sírva kiabáltak fájdalmukban. A nő el is ájult a ház előtt, ezért mentővel kórházba szállították.

A tragédia napján meglehetősen meleg volt, a kislány pedig állítólag hét órán keresztül raboskodott a családi otthon előtt parkoló autóban. Azt nem tudni, hogy a kocsi zárva volt-e, és azt sem, hogy kinek kellett volna vigyáznia a kicsire akkor, amikor az autóban hagyták.

A szomszédok nem értik, hogy történhetett meg ez a tragédia. Egyikük az NBC New Yorknak azt nyilatkozta, hogy a szülők jól, szeretettel gondoskodtak a gyerekükről, ezért is érthetetlen, hogy hogy feledkezhettek meg róla.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !