Szeretetszolgálat által üzemeltetett melegedő előtt ütötte ittas ismerőseit

Garázdaság vétségével vádolja a Veszprémi Járási Ügyészség az egyik szeretetszolgálat által üzemeltetett melegedő előtt erőszakoskodó férfit.

A vádirat szerint egy veszprémi, hajléktalanoknak fenntartott intézmény előtt, a zuhogó esőben együtt italozott a két sértett, akikhez egy idő után az épületből kiment a szintén ittas, 50 éves vádlott, majd rövid szóváltás után mindkét férfit megütötte, egyiküket a földön meg is rángatta. A földön ülő sértett nem hagyta abba a veszekedést, mire pár perccel később a vádlott visszament hozzá, tovább bántalmazta, tarkón rúgta, a ruházatánál fogva vonszolta, majd a végén le is köpte.

A bántalmazás következtében a sértetteknek nem keletkezett sérülése, ám az elkövető magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsen, különös tekintettel arra is, hogy a helyszín közelében tömegközlekedési csomópont található.

Az ügyészség a férfival szemben tárgyalás mellőzésével büntetővégzésben közérdekű munka büntetés kiszabására tett indítványt.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !