Többször is rálőtt az exével sétáló riválisára egy férfi Tatabányán, majd hátba szúrta

A Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt folyamatban lévő ügyben indítványozta annak a férfinak a letartóztatását, aki 2023. március 16-án gáz-riasztó fegyverrel és késsel támadt a sértettre.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2023. március 16-án, este, Tatabányán sétált, amikor összetalálkozott az ittas állapotú sértettel és a sértett párjával, aki korábban a gyanúsított barátnője volt. A férfi ekkor egy gáz-riasztó fegyverrel közelről, többször rálőtt a sértettre. A sértett a lövések hatására a földre esett, ezt követően a gyanúsított egy késsel, több alkalommal a hátán megszúrta a sértettet, akinek a bántalmazás következtében életveszélyes sérülése keletkezett.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói életveszélyt okozó testi sértés bűntettének elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként a férfit.

A főügyészség indítványozta, hogy a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája egy hónap időtartamra rendelje el a gyanúsított letartóztatását tekintettel arra, hogy vele szemben fennáll a bizonyítás megnehezítésének a veszélye.

Az ügyészi indítványról a járásbíróság a férfi kihallgatását követően ülésen fog dönteni. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !