Lerántotta a bicikliről a 13 éves kislányt, majd megerőszakolta a 19 éves meggyeskovácsi férfi

Egy Meggyeskovácsiban élő 19 éves férfi rátámadt a nála jóval fiatalabb, mindössze 13 éves, kiskorú lányra és megerőszakolta. A Sárvári Rendőrkapitányság az esettel kapcsolatban szűkszavúan annyit közölt, a nyomozás érdekében nem áll módukban bővebb tájékoztatást adni, de az esettel kapcsolatban megkezdődött a büntetőeljárás - számolt be a Tények.

A kislány édesanyja azonban nyilatkozott a Vas vármegyei hírportálnak: Biciklizni ment vasárnap délelőtt a lányunk, a fiú követte, és a falu túloldalán, a buszfordulónál a mezőre vezető földes úton kapta el. A lányunk próbált védekezni, de a férfi hátulról fogta le. Még akkor is próbált kiszabadulni, amikor hasra fektette és lefogta a lábait. Ismerték egymást: a fiam barátjának testvéréről van szó. Nem volt előjele annak, hogy bármire készül. Segítőkésznek tűnt, nem gondoltuk, hogy ilyenre képes. Amikor másnap délután a játszótéren kérdőre vontam, annyit mondott, hogy ittas volt, nem volt beszámítható állapotban. Nem kért elnézést, azt mondta, nem is emlékszik semmire. Úgy zárta le a találkozást: ami megtörtént, az megtörtént

A gyerek csak másnap, egy barátjának mondta el, mi történt vele, édesanyjával pedig kedden mentek be a szombathelyi Markusovszky-kórházba, hogy kivizsgálják.

A hírportál információi szerint a kislány zárkózott személyiség és nagyon megviselték a történtek, ezért sem ő, sem pedig 15 éves bátyja nem mentek iskolába a héten.

A rendőrök selfogták a 19 éves fiatal férfit, aki stabil családi háttérrel rendelkezik és régóta a faluban élnek, ellentétben az áldozat családjával, akik mindössze 1 éve költöztek oda.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !