94 éves nőt kínzott és erőszakolt halálra a hegymegi testvérpár

Nem tudja feldolgozni a tragédiát - ezt mondta a Tények szerint a tárgyaláson az a nő, akinek a 94 éves nagymamáját brutálisan megverte majd megerőszakolta egy hegymegi testvérpár.

A 94 éves nagymamáját halálra verte, majd többször is megerőszakolta egy testvérpár Hegymegen, még 2020 őszén.

A támadóknak nem volt pénze, ezért döntöttek úgy, hogy kirabolják az idős asszonyt. Részegen bemásztak a hálószobája ablakán, befogták a száját, majd nyakon fogva a földre fektették és felváltva megerőszakolták. Egyikük ütötte is közben.

Miután az asszony elájult a veréstől, a két férfi átkutatta a házat. Megtalálták az idős nő félretett 100 ezer forintját, majd elmenekültek a pénzzel. Egyiküknek azonban még ez sem volt elég. A rablás után visszament a mozdulatlan nőhöz. „Tudatában voltam annak, hogy a mama már halott. Ennek ellenére erőszakoltam meg megint” – vallotta az egyik elkövető.

Az üggyel kapcsolatban most megszólaltak az idős nő unokái. Azt mondták, azóta sem tudták feldolgozni a tragédiát. Jóban voltak a nagymamával, korábban sokat látogatták és mindenben segítették. Ezért lett gyanús, amikor nem válaszolt a hívásokra.

Elmentek hozzá, de hiába kopogtattak. Ekkor bemásztak az ablakon keresztül, de a házban hatalmas volt a felfordulás. Mivel sehol nem találták az asszonyt, hívták a rendőrséget.

Az unokák szerint a 94 éves áldozat lánya már az idős nő halála előtt is betegeskedett, de a tragédia óta még rosszabb lett az állapota.

Az erőszakolók korábban tagadták bűnösségüket. Egyikük próbálta társára terelni a gyanút. Azt mondta, ott sem volt az erőszak estéjén, ugyanis dolgozott. Az ügy további tárgyalással folytatódik.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !