Egy terhes nő vert meg és rabolt ki egy idős asszonyt Miskolcon

Egy terhes nő ütött le hátulról egy idős asszonyt Miskolcon, ki akarta rabolni. Az áldozat az ütéstől belesett az árokba, ahol a támadó megverte, miközben próbálta levenni róla az ékszereket. Végül egy bevásárló szatyorral menekült el a rabló - tudatta a Tények.

Az idős asszony szatyorral a kezében bevásárlásból ment hazafelé a minap, amikor a rabló kiszemelte magának. Mögé lopakodott és hátulról leütötte. Az idős nyugdíjas beleesett az árokba, a terhes nő pedig utána vetette magát. Tovább ütlegelte, miközben próbálta levenni róla az ékszereit és az óráját. Mivel nem járt sikerrel végül felkapta a szatyrát és elfutott. Ezt látta meg egy arra járó.

„A terhes hölgy kimászott az árokból, kérdeztem az idős hölgyet, hogy mi történt, mert láttam, hogy tiszta vér. Egy 10 másodperc múlva mondta, hogy kirabolták és kérdeztem, hogy ki rabolta ki. És mondja, hogy aza piros ruhás terhes asszony” – nyilatkozta az arra járó.

A férfinak sem kellett több, üldözőbe vette a menekülő várandós nőt.

„Másik biciklissel üldözőbe vettük, itt eldobta a szatyrot a ház előtt, zavart állapotban volt. De nagyon gyorsan megérkeztek a rendőrök és kezelésbe vették a hölgyet” – tette hozzá.

Kiderült, hogy az elrabolt szatyorban pénztárca, esernyő és élelmiszerek voltak. Ezt visszaadták az idős asszonynak, akit a mentők kórházba szállítottak. A terhes nőt, minősített rablással és súlyos testi sértéssel gyanúsítják. A bíróság már le is tartóztatta.

A nő tettéért akár 10 évet is kaphat. Sőt az sem zárható ki, hogy a gyerekének börtön körülmények között kell megszületnie. (Fotó: Tények)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !