Hivatalos személy elleni erőszak és közúti veszélyeztetés - A rendőrök a lakosság segítségét kérik

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség felkérése szemtanukat keres hivatalos személy elleni erőszak és közúti veszélyeztetés bűntett ügyében indult eljárás kapcsán.  

Az eljárás adatai alapján egy Mercedes típusú személygépkocsi vezetőjét közúti közlekedési szabályszegés elkövetése miatt a rendőrjárőr megkülönböztető hang és fényjelzés használatával ellenőrzés alá akarta vonni 2023. június 7-én, 15 óra 45 perc körül a 27-es számú főútvonalon Edelény és Sajószentpéter közötti útszakaszon. A sofőr azonban a rendőri jelzésekre nem állt meg, sőt több alkalommal veszélyeztette a hivatalos személyek és az adott útszakaszon közlekedő állampolgárok életét és testi épségét.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság, illetve a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség kéri, hogy aki bármilyen információval, fénykép vagy videófelvétellel rendelkezik hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a bejelentők rendelkezésére áll a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszáma, vagy a 112-es - díjmentes - központi segélyhívó száma. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !