Lökdöste a buszsofőrt, rugdosta a buszt, majd letolta a nadrágját és mutogatta magát egy 20 éves fiatalember Hejőszalontán

A hejőszalontai buszmegállóban szállították le azt a 20 éves részeg férfit, aki rátámadt a buszsofőrre. A fiatalnak nem volt jegye, ezért a vezető kérte, hogy hagyja el a buszt. A férfi azonban nem akart leszállni, a sofőr ezért a karjánál fogva próbálta levezetni. A fiatal ekkor kirántotta a kezét és ellökte a busz vezetőjét. Erről egy szemtanú nyilatkozott a Tényeknek.

A buszsofőr segítségére sietett két utas, ők próbálták megfékezni a fiatalt és levezetni a buszról. Őrjöngése azonban még ott is folytatódott. Feltette a kezét mintha meg akarná ütni, erre a buszsofőr kétszer pofonvágta a részeg fiatalt.

Ezután a vezető visszaszállt a buszra, és bezárta az ajtókat. A dühös férfi viszont rugdosni kezdte a buszt, majd amikor látta, hogy ezzel sem éri el a célját, letolta a nadrágját és a nemi szervét mutogatta.

A buszsofőr ekkor hívta a rendőröket.

Az eset két hete történt, az ügyészség most emelt vádat a férfi ellen. A vádhatóság a büntetlen előéletű vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

A fiatal azt mondta sajnálja, ami történt, de részeg volt. Azt ígérte, hogy meg fogja keresni a buszsofőrt és bocsánatot kér tőle.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !