Szörnyű részletek derültek ki az aszódi, kettős gyerekgyilkosságról

Nem emlékszik semmire – ezt állítja az a férfi, aki baltával agyonverte két lányát Aszódon még tavaly. A férfi a volt nején akart bosszút állni. Az apa a gyilkosságok után a vonat elé ugrott, de túlélte az öngyilkossági kísérletet. Bíróság elé állt.

„Nagyon sajnálom és sajnálok mindenkit” – ezt mondta a minap a bíróságon, az a férfi, aki tavaly májusban egy baltával meggyilkolta két lányát Aszódon, majd a vonat elé vetette magát. A férfi életveszélyes sérüléseiből felépült, és bíróság elé állt. Nem látszódtak a baleset nyomai, nyugodtan hallgatta végig a vádiratot - számolt be a Tények. Ebben az állt, hogy a válás és a gyerekelhelyezés után elhatározta, megöli gyerekeit és magával is végez. Nem ő kapta meg ugyanis a lányokat, hanem volt felesége. Levelet írt ügyvédjének és a bíróságnak, melyben meg is indokolta tettét.

„Sarokba szorították a hivatalok és nem engedhetett ennek az orbitális bűnszervezetnek, ennek a zsarolásnak és erőszaknak” – idézte fel a levél sorait az ügyész a tárgyaláson

Miután a 14 és egy 16 éves lánya meglátogatta őt Aszódon tavaly májusban, elhatározta, hogy bosszút áll volt nején. Mikor a lányok lefeküdtek aludni, először Tímeához lépett és egy késsel és baltával összekaszabolta őt. Majd átment Júlia szobájába.

„A baltával többször megvágta, a nyakán, arcán, mellkasán, felkarján, jobb kulcscsont, jobb állkapocs ív alatt és a nyak jobb oldalán” – részletezte a szörnyűséget Bán Judit ügyész

A férfi a bíróságon kérte, hogy ne hallgassák meg a szakértőket és ne olvassák fel a véleményeket, így nem kell hallania mit tett a saját gyerekeivel.

A férfi azzal védekezik, hogy nem emlékszik arra, hogy meggyilkolta a gyerekeit.

Nem emlékezem sem a cselekményre, sem a cselekmény utáni elkövetett öngyilkossági kísérletre, sőt még valamennyire korábbra sem” – mondta.

Mivel így nem volt elfogadható beismerő vallomása az előkészítő ülésen nem született ítélet.

Hogy a baleset miatt valóban emlékezett kiesése van a férfinak, vagy ez csak a védekezése, szakértők döntik majd el.

A gyászoló édesanya nem vett részt a tárgyaláson. Úgy tudjuk, soha nem akarja látni azt az embert, aki elvette tőle két gyermekét. A nő jelenleg egyedül él, hivatásának, a tanításnak él.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !