Újabb megrázó részletek derültek ki a Deák téri késelésről

Egy férfi még 2020-ban kegyetlenül kivégzett két fiatal fiút. A tragédia előtt összeszólalkoztak, ezért a gyilkos kést rántott. A mészárlás akkor az egész országot megrázta. A szemtanúk most részletesen beszéltek a bíróságon arról, ahogy kétségbeesetten próbálták felkelteni a vérbefagyott áldozatokat - derült ki a Tények beszámolójából.

Kétségbeesetten próbálta keltegetni a szörnyűség után az egyik áldozatot egy nő.

„Ott viszont fölemeltem a két kezem, és az viszont tiszta vér volt. És akkor már láttam, hogy igazából neki már a feje is véres volt, meg úgy az egész teste” – vallotta egyikük a bíróságon.

A szemtanúk most részletesen beszéltek a tragédiáról.

„Ilyen nagyon furcsán vette a levegőt, fönt volt akadva a szeme, és akkor elkezdtük így, hát nem pofozgatni, azért az túlzás, de hogy így lökdösni, meg keltegetni, meg szólítgatni, de nem nagyon mozdult. És akkor én fölhúztam a pólóját, mert nedves volt, de azt nem néztem, hogy az vér lenne. Fölhúztam és akkor láttam, hogy ott egy vágás” – részletezte.

A verekedést és az egyik fiú haláltusáját messziről egy környéken dolgozó biztonsági őr is látta.

„Rá egy pár percre már ő össze is esett, ekkor ki is érkezett már a rendőrség, rá egy percre, akkor az egész társaság szétszéledt. Össze-vissza futottak. Akkor láttuk, hogy az egyik rendőr megpróbálta újraéleszteni az egyik sértettet” – mondta.

A késelő nem tett vallomást, az ügy tárgyalással folytatódik. (Fotó: TV2)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !