Szoboszlai a Klopp-éra 10. legjobb igazolása

A Liverpool hamarosan a 17. átigazolási időszakát kezdi meg Jürgen Kloppal, ebből kifolyólag a The Athletic rangsorolta a német szakember regnálása alatt történt 43 legfontosabb igazolást.

A 2015-ben érkező Klopp összes eddigi jelentős igazolását aszerint rangsorolták, hogy figyelembe vették a csapatra gyakorolt hatásukat, az ár-érték arányukat és a továbbértékesítési díjukat - írta a Csakfoci.

A rangsorban igen előkelő helyre került Szoboszlai Dominik, akit idén nyáron 70 millió euróért igazolt a Liverpool az RB Leipzigtől, a magyar válogatott játékos pedig parádésan kezdett, már 25 tétmeccsen pályára lépett a Vörösöknél, ezeken 4 gól és 3 assziszt a mérlege. Szoboszlai a Klopp-éra 10. legjobb igazolása a The Athletic szerint.

Minden ígéretet beváltott, amit az érkezésétől várhattak, csak a csodagólok nélkül, bár a Leicester City elleni találata szenzációs volt – írta az Athletic.

A rangsor élén Mohamed Salah áll, mögötte a dobogóra Virgil van Dijk és Alisson fért fel, de megtalálható még a Top10-ben Sadio Mané, Andy Robertson és Joel Matip is. A legrosszabb Klopp-igazolásnak a 2018-as Bajnokok Ligája-döntőben két potyagólt is vétő Loris Kariust írják, de Ben Davies, Özan Kabak és Arthur sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. (Fotó: AFP)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !