Rátámadt a szomszédaira egy férfi Nyíracsádon, mert hangosan ugatott a kutyájuk

A Debreceni Járási Ügyészség magánlaksértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat egy férfi ellen, aki éjszaka bottal rátámadt a szomszédaira.

A vádirat szerint a vádlott és a sértett házaspár Nyíracsádon szomszédok. Közöttük már huzamosabb ideje megromlott a kapcsolat, mert a vádlottat zavarta, hogy a házaspár kutyája sokat ugat és ezt többször is szóvá tette nekik.

Éjszaka, az állat folyamatosan és hangosan ugatott. A férfi ezt megelégelve egy nagy fa karóval éjjel átment a szomszédhoz, és hosszasan nyomta a csengőt, mire a sértett férfi kiment az udvarra. A kapuhoz közeledve felismerte az ott várakozó vádlottat. A vádlott ingerülten bekiabált a sértettnek, hogy csináljon valamit a kutyával, különben agyonüti az ebet és őt is. Ezt követően az elkövető a kaput benyitva bement a sértettek udvarára, miközben már kiérkezett a férfi felesége is és közösen felszólították a vádlottat arra, hogy hagyja el az ingatlanukat. Ekkor a vádlott a bottal hadonászva tovább kiabált és megfenyegette a sértett férfit, hogy agyonveri, majd elhagyta az udvart.

Az ügyben a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság nyomozott.

A Debreceni Járási Ügyészség a vádlott ellen magánlaksértés bűntette és zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Debreceni Járásbíróságon. A büntetővégzés meghozatalát célzó vádiratban indítványozta, hogy a járásbíróság tárgyalás lefolytatása nélkül, az iratok tartalma alapján a vádlottat intézkedésként hosszabb időre bocsássa próbára.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !