Baleset az M3-ason - Egy 20 éves férfit sikeres újraélesztés után életveszélyes állapotban, míg egy 50 éves férfit súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba

Egy sávon megindult a forgalom az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, a Füzesabonyt elkerülő szakaszon történt balesetet követően, de a torlódás még mindig több kilométeres - közölte az Útinform kedden kora délután a honlapján. Az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársának tájékoztatása szerint a balesetben két ember súlyosan megsérült.

A mentőszolgálat azt közölte, hogy egy 20 éves férfit sikeres újraélesztés után életveszélyes állapotban mentőhelikopterrel, míg egy 50 éves férfit súlyos sérülésekkel mentőautóval szállítottak kórházba.

Késő délelőtt a sztráda 117-es kilométerénél egy kamion és egy furgon ütközött össze, a forgalmat akkor megállították, a baleset következtében a kamion rakománya az útra szóródott.

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon azt írta, a helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszon félpályás útlezárás van érvényben.

A rendőrség a közlekedőktől fokozott figyelmet és türelmet kért.