A TEK segítségével ütöttek rajta a bűnügyesek egy komádi férfin, 109 tő kannabiszt és lőszereket találtak a lakásán (videó)

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság munkatársainak olyan információ jutott a tudomására, hogy egy 26 éves férfi marihuánát termeszt Komádiban. A nyomozók azonnal munkához láttak, adatokat, bizonyítékokat kezdtek gyűjteni. Hamar sikerült kideríteniük, hogy a fiatalember valóban kannabiszt nevel az otthonában, azonban új és nem várt infromációkat is megtudtak róla. Gyanú merült fel arra vonatkozólag, hogy lőszereket, esetleg fegyvert is tart a házában.

A bűnügyesek ezek ismeretében a Terrorelhárítási Központ (TEK) közreműködését kérték az elfogásban. Kedd reggel ütöttek rajta, és minden korábban beszerzett adat beigazolódott. A férfi lakásán 109 tő kannabiszt és különböző kaliberű lőszereket találtak.

A nyomozók bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek a letartóztatására. Jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklás, lőszerrel való visszaélés és más bűncselekmények miatt kell felelnie.