Magyar Péter drasztikus lépésre szánta el magát

"Magyar Péter június végi, nyilvános szórakozóhelyen való megjelenéséből már eddig is alternatív valóságot kreált a propaganda, mindenféle névtelen forrásra és nem létező rendőrségi információkra hivatkozva. A mai napon azonban olyan, minden erkölcsi alapot és sajtóetikát nélkülöző, felháborító hazugságcunamiba kezdtek, amelyre már nem lehet legyinteni." - írta közleményében a  Tisztelet és Szabadság (TISZA) Párt.

Magyar Péter a Ripostban megjelent, nem létező forrásokra hivatkozó, félrevezető cikk kapcsán kijelentette; minden olyan médium főszerkesztőjét, amely az említett cikket átveszi vagy hivatkozik rá, a holnapi nap folyamán feljelenti nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásért - tették hozzá.

A cikk szerint Magyar Péter az este folyamán kiskorú lányokat zaklatott, erőszakosan lépett fel velük szemben.

"Az igazság az, hogy a szórakozóhelyen mintegy fél órát tartózkodott, ez idő alatt semmilyen atrocitás nem történt. Az estéről felvételek is készültek, amelyeket kérés esetén a hatóság rendelkezésére bocsátunk, valamint az ott tartózkodó fiatalok közül is többen jelezték, szívesen tanúskodnak arról, hogy a cikk a történtekkel kapcsolatosan valótlanságokat állít" - olvasható a párt közleményében.

"Az eset ugyanakkor jól példázza a propaganda működését: minél erősebb a velük szemben álló, annál jobban támadják, emberi méltóságot, igazságot, lelkiismeretet félresöpörve. A friss közvélemény-kutatások alapján pedig a TISZA Párt népszerűsége töretlen, támogatottsága napról-napra tovább erősödik." - írták. (OS / Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)