Többtonnás munkagép nyomott agyon egy nőt Üllőn

Tragikus baleset történt az üllői ipari parkban - értesült a Ripost. A lap információi szerint az elzárt munkaterületen folyó munkálatokhoz hatalmas, több tonnás gépeket használtak, az egyik ilyen okozta a végül végzetesnek bizonyuló balesetet is. Mint írták,  az egyik munkagép egyenesen egy ott dolgozó nőre zuhant. 

Bár egyelőre nem tudni, hogy pontosan hogyan történt a tragikus baleset, azonban a Ripost úgy értesült, hogy a sokkos állapotban lévő munkatársak azonnal segítséget hívtak, a helyszínre így mentők, rendőrök és tűzoltók érkeztek. 

A lap információi szerint a munkagépet, amilyen gyorsan csak lehetett, leemelték a középkorú nőről, azonban ekkor már késő volt: a helyszínre érkező mentősök ugyanis hiába próbálták megmenteni az életét, olyan súlyosan megsérült, hogy minden igyekezet ellenére a helyszínen életét vesztette.

A balesettel összefüggésben a Pest vármegyei Rendőr-főkapitányság halált okozó foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt büntetőeljárást indított, a körülményeket szakértők bevonásával vizsgálja.