Anya és fia halt meg egy szörnyű balesetben Borsodban, egy 15 éves lány életveszélyesen megsérült, leszakadt a karja

Szörnyethalt egy 30 éves férfi és 54 éves édesanyja, amikor fának csapódtak Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében Tard közelében. A kocsiban a jobb első ülésen egy 15 éves lány utazott, aki életveszélyesen megsérült, a Tények úgy tudja, leszakadt a karja. 

Információk szerint a sofőr száguldozott, majd váratlanul utolért egy másik kocsit, ekkor vészfékezett, amitől az autó irányíthatatlanná vált és nagy erővel nekicsapódott egy fának.

Az ütközés ereje akkora volt, hogy a jármű motorja kiszakadt, és az autó hátul ülő utasa, a sofőr édesanyja kirepült az autóból.

Az összeroncsolódott járműben rekedt utasokat a kiérkező katasztrófavédelem munkatársai szabadították ki. A mentőket és a rendőrséget egy éppen arra haladó busz utasai értesítették

A helyszínre érkező mentők sem a sofőrt, sem az édesanyját nem tudták megmenteni. Az autó anyósülésén ülő tinédzsert életveszélyes fej-, végtag- és belső sérülésekkel szállították kórházba – erősítette meg Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője. (Fotó: Tények)