Pedofil garázdálkodott egy tolnai játszótéren

Gyomorforgató esetről számolt be a közösségi médiában egy felháborodott szülő - vette észre a Tények. A férfi elmondása alapján vasárnap lement két kislányával a tolnai Fáy lakótelepen lévő egyik játszótérre, majd rövidesen megjelent egy „60 év körüli, eléggé lecsúszott alak” kerékpárral, és leült egy tőlük néhány méterre lévő padra.

A férfi, akit már látásból ismertek, köszönt a családnak, akik viszonozták is a gesztust. Ezt követően az idegen tett néhány lépést a kisebbik, egyéves kislány felé, majd mikor édesapja odapillantott, már a nemi szervét fogdosta.

Ekkor még nem gondolt semmi komolyra a szülő, de aztán többször is észrevette, hogy mikor az alak úgy gondolja, hogy nem látja őt, a nadrágon keresztül markolássza magát. Amikor aztán a perverz férfi kiszúrta, hogy az apa nézi őt, abbahagyta.

A fiatal családfőnek ezen a ponton elfogyott a türelme, és elküldte melegebb éghajlatra a pedofilt, majd felvitte gyerekeit a lakásba. Mire aztán visszatért a játszótérre, már nem találta ott a szélhámost, ezért hívta a rendőrséget.

Az egyenruhások már néhány szó után tudták, kiről van szó, ugyanis elmondásuk szerint börtönben is ült hasonló ügy miatt, sőt, nemrég egy tolnai óvodánál még egy, a mostaninál is durvább esete volt.